Reledo förvärvar enjojj

Förvärvet av enjojj breddar Reledos erbjudande med kaffe, frukt och andra pausprodukter

enjojj grundades med idén att erbjuda fler arbetsplatser högkvalitativt och välsmakande kaffe. Idag levererar enjojj kaffe, frukt, vatten och smartkylar till arbetsplatser och kontor. Bolaget har vuxit snabbt de senaste åren och finns i dagsläget på flera orter i Sverige. Företaget drivs sedan 2019 av Daniel Sundström och Tomas Westman, som fortsätter att driva bolaget i egenskap av VD och vice VD.

”Vi ser fram emot att fortsätta utveckla enjojj som en del av Reledo. Vi tror kaffe och pausprodukter blir ett bra tillskott till gruppen och det känns spännande att få bredda FM-erbjudandet till Reledos nuvarande kunder”, säger VD Daniel Sundström.

enjojj är verksamma på flera orter runt om i Sverige, från Skellefteå till Göteborg.

Peter Möller, Managing Partner på Celero Capital kommenterade ”enjojj är ett mycket fint och välskött bolag med ett tydligt fokus på tillväxt. När Reledo nu även kan erbjuda kaffe av högsta klass, andra drycker samt varuautomater så har vi tagit ett viktigt steg på vägen att kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar inom facility management. Vi är glada över att välkomna Daniel, Tomas och resten teamet på enjojj till Reledo och ser fram emot att jobba vidare tillsammans”.

För mer information, vänligen kontakta Kenneth Haavet, tf. Förvärvschef på Reledo, på kenneth.haavet@reledo.se