Reledobolaget icleangreen (ICG) vinner FM-uppdrag

Reledobolaget icleangreen (ICG) vinner stort FM-uppdrag och startar verksamhet i Danmark

Efter flera år av nära relation och hög tjänstekvalitet till en av kunderna i Sverige har Reledobolaget ICG lyckats vinna ett nytt FM-uppdrag åt samma kund i Danmark. Denna gång hjälper även Reledobolaget Enjojj till med kaffe och vendinglösningar. Den här typen av lösningar där Reledobolagen drar nytta av varandras tjänster gör det möjligt för varje bolag att höja servicegraden och leveransen flera steg.

Uppdraget som omfattar lokalvård, blommor, frukt, vatten, kaffe, vending och sophantering startar under April och ökar gradvis under 2024.

”Vi strävar alltid efter att arbeta mycket nära våra kunder för att kunna erbjuda flexibilitet och en optimal servicegrad. Det här avtalet visar att vi verkligen har lyckats med det och att vårt koncept fungerar. Vi ser fram emot att starta upp verksamheten i Danmark och hoppas att det kan bli startskottet för vidare expansion utanför Sverige säger ICG’s VD, Carlos och ICG’s CFO och kundansvarige, Viken på ICG”

ICG har sedan tidigare verksamhet i både Sverige och Norge, och med det här avtalet expanderar ICG vidare in i Danmark och skapar förutsättningar för fortsatt framgång tillsammans med övriga bolag i Reledo.