Jonas Warnander ny koncernchef för Reledo

Jonas Warnander har utsetts till ny koncernchef för Reledo med start under första kvartalet 2024. Jonas har gedigen erfarenhet inom facility management-branschen på olika ledande positioner och kommer senast från Sodexo.

–Jag är väldigt glad över förtroendet och ser fram emot att samarbeta med bolagen i gruppen för att fortsätta skapa värde för kunderna och hitta tillväxtmöjligheter för hela koncernen, säger Jonas Warnander.

– Jonas blir ett riktigt bra tillskott för Reledo. Han har gedigen erfarenhet i branschen och starkt driv för att skapa tillväxt och resultat, säger Olle Bertfelt, ordförande Reledo.

Jonas har varit verksam inom facility management-branschen i över 13 år, varav de senaste tre åren som Managing Director för Sodexo i Danmark, samt Head of Nordic Sales och Business Development. Under sin karriär har han arbetat med såväl försäljning som affärsutveckling samt haft operationella roller vilket är betydelsefulla erfarenheter för Reledos vidkommande.

– I en bolagsgrupp som Reledo krävs ledare som förstår värdet i att gemensamt utveckla varandra och branschen i stort. Genom samarbete och utbyte bolagen sinsemellan kan vi skapa värde för våra kunder och fortsatt tillväxt för gruppen, säger Jonas och fortsätter:

– Det känns väldigt spännande att få vara en del av Reledos fortsatta framgångsresa. Koncernen består redan av fina bolag och mitt fokus kommer vara att fortsätta expansionen genom både organisk och förvärvsdriven tillväxt.

Jonas bor i Stockholm med fru och två barn. På fritiden umgås Jonas med familj och vänner – ofta i samband med sport eller utomhusaktiviteter.